Fotografiranje družin, porok, otrok, nosečnic, izdelava vrhunskih fotoknjig & fotografiranje konferenc, poslovnih srečanj, izdelkov, zahtevna poslovna fotografija & video snemanje ter izdelava kratkih ali dolgih video filmov ter predstavitev

Pišite nam ali nas pokličite

pon. – pet. med 8. in 20. uro
Kranj, Slovenija
+386 (0)40 803 301

Facebook
Instagram
  •    •  Zgodba o poroki

Za vedno tvoja, za vedno moj

 

Priprave na poroko so se začele v zgodnjem, rahlo meglenem, jesenskem jutru. Nevesta je bila oblečena v očarljivo poročno obleko, ki je poudarila njeno naravno lepoto. Bila je pripravljena in z navdušenjem gledala sončni vzhod skozi okno. Ženin se bil medtem na poti k nevesti. Oblečen v elegantno obleko in s srcem, ki mu je od pričakovanja bilo hitreje kot po navadi. Nestrpno je pričakoval čas, ko bo prvič zagledal svojo nevesto.

 

Ko sta se nevesta in ženin končno srečala, so se jima od sreče zasvetile oči. Obkrožena z družino in prijatelji sta se odpeljala do magistrata, kjer je potekal poročni obred. Obred je bil poln čustev, glasba je prežela prostor in občutek ljubezni je bil prisoten povsod.

 

Po obredu so se vsi odpravili na čudovit vrt, ki je bil okrašen z obiljem cvetja. Dobrega razpoloženja niso pregnali niti oblaki, ki so prežeče viseli na nebu. V srcih neveste in ženina je sijalo sonce. To je bil njun dan, popoln dan, ki je bil zaznamovan z ljubeznijo, radostjo in obljubami za vse življenje.

Kategorija:
Datum: