Fotografiranje družin, porok, otrok, nosečnic, izdelava vrhunskih fotoknjig & fotografiranje konferenc, poslovnih srečanj, izdelkov, zahtevna poslovna fotografija & video snemanje ter izdelava kratkih ali dolgih video filmov ter predstavitev

Pišite nam ali nas pokličite

pon. – pet. med 8. in 20. uro
Kranj, Slovenija
+386 (0)40 803 301

Facebook
Instagram
  •    •  Vodovodni stolp Kranj – kulturni spomenik lokalnega pomena

Kranjski vodovodni stolp

 

Vodovodni stolp v Kranju, znan tudi kot “Kranjski vodnjak” ali “Kranjski vodovodni stolp,” je ena izmed prepoznavnih zgradb v tem slovenskem mestu. Stolp je pomemben simbol mesta Kranj. Kljub zgodovinskemu statusu in starosti več kot sto let je še vedno v uporabi ter priključen v javno vodovodno omrežje Kranja.

 

Video predstavitev se uporablja za komunikacijo, izobraževanje, informiranje ali promocijo. Gre za kombinacijo vizualnih elementov (slike, grafike, animacije) in zvoka (govor, glasba, zvočni učinki), ki skupaj tvorijo medsebojno povezano sporočilo.

 

Ena od mnogih značilnosti video predstavitve je vizualna komunikacija, ki nudi gledalcu možnost, da vidi kaj se dogaja. To omogoča jasno in učinkovito predstavitev idej, izdelkov, storitev ali informacij.

Kategorija:
Datum: