Fotografiranje družin, porok, otrok, nosečnic, izdelava vrhunskih fotoknjig & fotografiranje konferenc, poslovnih srečanj, izdelkov, zahtevna poslovna fotografija & video snemanje ter izdelava kratkih ali dolgih video filmov ter predstavitev

Pišite nam ali nas pokličite

pon. – pet. med 8. in 20. uro
Kranj, Slovenija
+386 (0)40 803 301

Facebook
Instagram
  •    •  Uspešna odvetnica

Pripravljena na vsak primer

Dosegla je prepoznavnost in spoštovanje v pravnem svetu.

 

Uspešna odvetnica je trdoživa in predana svojemu delu. Pripravljena je vložiti veliko ur dela za raziskovanje primerov, pripravo dokumentacije in zastopanje svojih strank. Po drugi strani pa tudi razume čustva in potrebe svojih strank ter zna graditi zaupanje.

 

Poslovna portretna fotografija mora izžarevati profesionalnost in zaupanje. Osvetlitev in ozadje fotografije sta le dva izmed mnogo dejavnikov, na katere je treba biti pozoren. Če je le možno je najbolje uporabiti naravno svetlobo. V nasprotnem primeru dodamo umetno osvetlitev, da dobimo fotografijo, ki zares “živi”. Ozadje naj bo minimalistično. Fotografiramo lahko tudi na belini in kasneje, v postprodukciji, menjamo ozadje glede na namen fotografije.

 

Poslovna fotografija je ključna za ustvarjanje profesionalnega vtisa in izražanje vaše edinstvene osebne blagovne znamke.

 

Naročnik: Nina Globočnik, ninaglobocnik.si

Datum: