Fotografiranje družin, porok, otrok, nosečnic, izdelava vrhunskih fotoknjig & fotografiranje konferenc, poslovnih srečanj, izdelkov, zahtevna poslovna fotografija & video snemanje ter izdelava kratkih ali dolgih video filmov ter predstavitev

Pišite nam ali nas pokličite

pon. – pet. med 8. in 20. uro
Kranj, Slovenija
+386 (0)40 803 301

Facebook
Instagram
  •    •  Preprosta poroka

Samo za naju

Pa sva si rekla: “Zapečativa najino ljubezen.”

 

Fotografiranje poroke v intimnem vzdušju zahteva občutljivost, prefinjenost in sposobnost zajemanja čustev ter pomembnih trenutkov. Tu gre za poudarjanje čustev med parom in ustvarjanje spominov, ki odražajo njuno zasebnost in ljubezen.

 

Nekaj tednov pred začetkom fotografiranja sem se srečal s parom in pogovoril o njunih željah, pričakovanjih ter tistem, kar želita, da se zajame na fotografijah. Na dan poroke je bilo vreme kot naročeno za fotografiranje. Večino fotografij smo posneli zunaj, saj je mehka svetloba ustvarila romantičen in nežen videz. Nastalo je nekaj izjemnih portretov, ki izkazujejo nežne poglede, nasmehe, dotike in čustvene trenutke med parom.

 

Fotografiranje intimne poroke zahteva občutljivost za čustva in zgodbo para. Fotografije ustvarijo neprecenljive spomine, ki bodo paru omogočili, da se vrne k tem čustvenim trenutkom še mnogo let po poroki.

Kategorija:
Datum: