Fotografiranje družin, porok, otrok, nosečnic, izdelava vrhunskih fotoknjig & fotografiranje konferenc, poslovnih srečanj, izdelkov, zahtevna poslovna fotografija & video snemanje ter izdelava kratkih ali dolgih video filmov ter predstavitev

Pišite nam ali nas pokličite

pon. – pet. med 8. in 20. uro
Kranj, Slovenija
+386 (0)40 803 301

Facebook
Instagram
  •    •  Peace and Happiness to All

Mandale, izdelava predstavitvenega video spota

 

Ročno naslikane mandale avtoric Vande Omejc in Gabrijele Železnik predstavljajo resnična umetniška dela. Navdih za ustvarjanje umetniških slik – mandal  izvira iz njune notranjosti, ki predstavlja vir znanja in vizije, brez meja in omejitev. Beseda “mandala” pomeni krog, ki je simbol celovitosti, popolnosti in enosti. Sestavljene so iz različnih geometričnih oblik, barv, likov, simbolov in figur, povezane v harmonično celoto nas povezujejo s samim seboj, naravo in vesoljem. So estetsko privlačne, istočasno predajajo tudi globji pomen v duhovnem kontekstu. Njihova harmonična oblika in živahne barve širijo pozitivno energijo v okolje in na človeka.  Mandale delujejo kot očiščevalci prostora, obogatijo okolico in prisotne. Posledično krepijo stabilnost, spodbujajo ustvarjalnost, notranje ravnotežje ter vitalnost.

 

Tudi zasnova in izdelava video predstavitve je šla v tej smeri. Po željah in smernicah naročnika smo ustvarili dinamičen video z nežno glasbeno podlago.

 

Več informacij: https://www.mandalavaga.si/

Kategorija:
Datum: