Fotografiranje družin, porok, otrok, nosečnic, izdelava vrhunskih fotoknjig & fotografiranje konferenc, poslovnih srečanj, izdelkov, zahtevna poslovna fotografija & video snemanje ter izdelava kratkih ali dolgih video filmov ter predstavitev

Pišite nam ali nas pokličite

pon. – pet. med 8. in 20. uro
Kranj, Slovenija
+386 (0)40 803 301

Facebook
Instagram
  •    •  Oskrba s pitno vodo

Oskrba s pitno vodo nekoč in danes

 

Oskrba s pitno vodo je v preteklosti in danes doživela pomembne spremembe in izboljšave, ki so bistveno pripomogle k zagotavljanju čiste pitne vode za prebivalce.

 

Informativni video posnetek je odlično orodje za izobraževanje, ozaveščanje ali predstavitev informacij. Za učinkovit informativni video posnetek moramo najprej razmisliti za katero ciljno občinstvo je namenjen. Potem se odločimo na kakšen način bomo podali informacije in sestavimo scenarij.  Video mora biti jasen in jedrnat.  Uporabimo visoko kakovostno opremo  za snemanje in zagotovimo dobro osvetlitev in čisto zvočno kakovost. Uporabimo grafične elemente in animacije, kar omogoča boljše razumevanje gledalcev. Dolžina videa mora biti primerna za naše ciljno občinstvo. Večina informativnih videov je krajših, da ohranijo pozornost gledalcev.

Kategorija:
Datum: