Fotografiranje družin, porok, otrok, nosečnic, izdelava vrhunskih fotoknjig & fotografiranje konferenc, poslovnih srečanj, izdelkov, zahtevna poslovna fotografija & video snemanje ter izdelava kratkih ali dolgih video filmov ter predstavitev

Pišite nam ali nas pokličite

pon. – pet. med 8. in 20. uro
Kranj, Slovenija
+386 (0)40 803 301

Facebook
Instagram
  •    •  Odvetnica v poslovnem okolju

Poslovni portret v pisarni

 

Poslovna portretna fotografija se osredotoča na zajemanje posameznikovega videza in osebnosti v poslovnem okolju. Uporablja za predstavitev posameznika v poslovnem kontekstu, kot so spletni profili, korporativne spletne strani, revije in druge marketinške materiale.

 

Pozorni moramo biti na izbiro okolja, ki mora biti povezano s poslovnim kontekstom osebe. Prav tako je pomembna obleka, ki naj bo urejena, profesionalna in primerna za podjetje. Izraznost obraza naj odraža samozavest, strokovnost in prijaznost.

 

Poslovna portretna fotografija je močno orodje za predstavitev posameznikove profesionalnosti in osebnosti. Pomembno je, da ujamemo esenco osebe in ji omogočimo, da se predstavi na način, ki najbolje ustreza njenemu poklicnemu položaju in vlogi v podjetju.

 

Datum: