Fotografiranje družin, porok, otrok, nosečnic, izdelava vrhunskih fotoknjig & fotografiranje konferenc, poslovnih srečanj, izdelkov, zahtevna poslovna fotografija & video snemanje ter izdelava kratkih ali dolgih video filmov ter predstavitev

Pišite nam ali nas pokličite

pon. – pet. med 8. in 20. uro
Kranj, Slovenija
+386 (0)40 803 301

Facebook
Instagram
  •    •  Nastavek, ki spremeni vse

Piti iz pločevinke ni bilo še nikoli tako preprosto

Nastavek za bolj higienično in udobno pitje iz pločevinke.

 

Slikanje na belini ali slikanje na beli podlagi je pristop k fotografiranju izdelkov, ki poudarja izdelek in omogoča, da se osredotočite na njegove detajle, obliko in lastnosti. Ta tehnika imenovana tudi “e commerce fotografija”, se uporablja za spletne trgovine, kataloge in promocijske materiale.

 

Najpomembnejša je osvetlitev, saj izdelek na belini ne sme ustvarjati nepravilnih senčenj. Uporaba stojala bo zagotovila jasne in ostre posnetke. Pomembna je tudi pravilna nastavitev fotoaparata, kot so svetloba, zaslonka, hitrost zaklopa… Postavitev izdelka v središče ali na tretjine uravnoteži kompozicijo. In nenazadnje s postprodukcijo lahko odstranite morebitne napake, ki so nastale med fotografiranjem.

 

Slikanje izdelka na belini omogoča izdelku, da pride do izraza brez motečih elementov v ozadju. S pravilno osvetlitvijo, postavitvijo in urejanjem lahko dosežemo profesionalne in privlačne fotografije izdelkov, ki bodo poudarile njihove lastnosti in privabile pozornost potencialnih kupcev.

 

 

 

Kategorija:
Datum: