Fotografiranje družin, porok, otrok, nosečnic, izdelava vrhunskih fotoknjig & fotografiranje konferenc, poslovnih srečanj, izdelkov, zahtevna poslovna fotografija & video snemanje ter izdelava kratkih ali dolgih video filmov ter predstavitev

Pišite nam ali nas pokličite

pon. – pet. med 8. in 20. uro
Kranj, Slovenija
+386 (0)40 803 301

Facebook
Instagram
  •    •  Lik Blue Dragon

Oblikovanje grafičnega lika “Blue Dragon”

 

Za potrebe spletne predstavitve smo po navodilih in željah naročnika izdelali grafični lik, kateri bo zaživel tudi v animirani podobi.

 

Grafični lik je vizualni element, ki predstavlja osebo, žival, predmet ali abstraktno idejo v umetniškem delu ali drugih medijih, kot so risbe, slike, animacije, stripovske plošče, video igre in podobno. Grafični liki so temeljni gradniki v svetu umetnosti in zabave, saj omogočajo pripovedovanje zgodb, izražanje čustev ter komunikacijo kompleksnih idej in konceptov.

 

Oblikovanje grafičnega lika zajema različne elemente, kot so oblika, barve, tekstura, velikost, proporcije in detajli. Vsak element lahko prispeva k osebnosti in značaju lika ter vpliva na dojemanje občinstva. Oblikovalci likov morajo upoštevati kontekst, v katerem se bo lik pojavil, in ciljno občinstvo.

 

Grafični liki se lahko pojavljajo v različnih žanrih, od realističnih in fantastičnih do stiliziranih in abstraktnih. Prav tako imajo lahko različne namene, kot so poučevanje, zabava, komunikacija ali celo funkcionalnost v primeru likov v video igrah.

 

Grafični liki niso omejeni le na umetnost, temveč so pomemben del tudi v marketinški industriji, kjer se uporabljajo za ustvarjanje prepoznavnosti blagovne znamke. Priljubljeni grafični liki pogosto postanejo ikone in prepoznavni simboli, ki se vtisnejo v kulturno zavest.

 

Kategorija:
Datum: