Fotografiranje družin, porok, otrok, nosečnic, izdelava vrhunskih fotoknjig & fotografiranje konferenc, poslovnih srečanj, izdelkov, zahtevna poslovna fotografija & video snemanje ter izdelava kratkih ali dolgih video filmov ter predstavitev

Pišite nam ali nas pokličite

pon. – pet. med 8. in 20. uro
Kranj, Slovenija
+386 (0)40 803 301

Facebook
Instagram
  •    •  Dolgo vroče poletje

Brezskrbne počitnice na morju

Ko se vse skrbi izgubijo v šumu valov in nežnem objemu sonca.

 

Z dobro pripravljenostjo in veliko mero kreativnosti dosežemo najboljše izdelke. Družino sem fotografiral sredi vročega poletnega dne na plaži Jagodna na Hvaru. Sonce je res močno žgalo, kar ni bilo ravno primerno za fotografiranje. V tako močni svetlobi, sploh ob vseh odbojih od vode, so vse slike navadno preveč osvetljene. Kljub vsemu, sem se odločil za akcijo. S fotoaparatom sem zagazil globoko v vodo in začel. Ogromno akcije, otroci skačejo, se smejijo, špricajo, voda je povsod.  Drugi del fotografiranja preselimo v majhno mestece Starigrad. Sonce že zahaja, scena se je umirila, vsi smo že rahlo utrujeni. Nastalo je ogromno dobrih fotografij. Z vami jih delim le nekaj.

 

Na teh fotografijah so skrbi in stresi daleč stran, saj so počitnice priložnost za osvežitev duha in polnjenje energije. To je trenutek, ko lahko izklopite um, se predate morju in preprosto uživate v vsakem dihu tega čarobnega okolja. Brezskrbne počitnice na morju so čas, ko se povežete z naravo, s seboj in z bližnjimi ter se spomnite, kako pomembno je preprosto življenje v trenutku.

Kategorija:
Datum: