Fotografiranje družin, porok, otrok, nosečnic, izdelava vrhunskih fotoknjig & fotografiranje konferenc, poslovnih srečanj, izdelkov, zahtevna poslovna fotografija & video snemanje ter izdelava kratkih ali dolgih video filmov ter predstavitev

Pišite nam ali nas pokličite

pon. – pet. med 8. in 20. uro
Kranj, Slovenija
+386 (0)40 803 301

Facebook
Instagram
  •  Aktualno   •  BOŽIČNO – NOVOLETNO FOTOGRAFIRANJE 2023

BOŽIČNO – NOVOLETNO FOTOGRAFIRANJE 2023

Ob tem čarobnem prazničnem času se zbiramo, da delimo toplino, veselje in ljubezen. Družina in prijatelji so tisto, kar daje praznikom poseben sijaj. Skupaj ustvarjamo spomine, ki bodo vedno žareli v naših srcih, ne glede na razdaljo med nami. Vsak skupni trenutek je dragocen in edinstven, kot snežinke, ki padajo z neba.

Praznični čas nam prinaša priložnost, da se ozremo nazaj na preteklo leto in se veselimo tistega, kar prihaja. Naj nastale fotografije ujamejo trenutke smeha, skupnega raziskovanja in nežnosti. Naj ogrejejo naša srca.

S toplino in ljubeznijo praznujmo skupaj in si zaželimo srečno novo leto ter vesel božič. Naj bodo prazniki napolnjeni z radostjo in mirom ter nas združijo. Naj bo to novo poglavje polno obilja, sreče in izpolnjenih želja.

Naj se širi smeh in dobra volja, naj ljubezen zažari! Na polno!

Vabimo vas na božično – novoletno fotografiranje, namenjeno družinam, prijateljem, parom … Ustvarili bomo pravljično okolje in praznično vzdušje, da bodo fotografije zaživele v vsem sijaju. In ne pozabite pripeljati svojih štirinožnih prijateljev (če jih seveda imate), da bo bolj veselo! 

Vabimo vas na božično – novoletno fotografiranje, namenjeno družinam, prijateljem, parom … Ustvarili bomo pravljično okolje in praznično vzdušje, da bodo fotografije zaživele v vsem sijaju. Če imate štirinožne prijatelje, jih pripeljite s seboj, da bo še bolj veselo.

Fotografiranje bo potekalo med 21. 11. in 20. 12. 2023 v Galeriji Jugovic, Spodnje Bitnje 23, Kranj. Cena fotografiranja znaša 68 €.

Prejeli boste vse uspele fotografije. Poslali jih bomo na vaš elektronski naslov.

Ne odlašajte z rezervacijo termina. Pišite nam na info@olalaprodukcija.si ali nas pokličite na telefon 040 803 301.