Fotografiranje družin, porok, otrok, nosečnic, izdelava vrhunskih fotoknjig & fotografiranje konferenc, poslovnih srečanj, izdelkov, zahtevna poslovna fotografija & video snemanje ter izdelava kratkih ali dolgih video filmov ter predstavitev

Pišite nam ali nas pokličite

pon. – pet. med 8. in 20. uro
Kranj, Slovenija
+386 (0)40 803 301

Facebook
Instagram
i

Cenik

Fotografija? Video?

Seveda. Gremo!

Oglejte si našo raznoliko ponudbo.  Z veseljem pomagamo ustvarjati nepozabne trenutke in povzdigniti prav vsak dogodek na višjo raven. Vse zapisane cene so informativne narave in se prilagajajo navzdol oz. navzgor, odvisno od zahtevnosti.

Aleksandra

a

FOTOGRAFIRANJE DRUŽIN & DOGODKOV

Na poljubni lokaciji. Animacijo, pozitivno vzdušje in sprostitvene tehnike imamo s seboj. Prilagodimo se zaupanim željam. Cene so informativne, za točno ponudbo nas prosimo kontaktirajte.

Cena od 80 EUR/uro do 130 EUR/uro

POSLOVNO PORTRETNO FOTOGRAFIRANJE

V prostorih vašega podjetja ali studiu. Prilagodimo se namenu, stilu, prostoru... Končna obdelava fotografij seveda po želji. Cene so informativne, za točno ponudbo nas prosimo kontaktirajte.

Cena od 90 EUR/uro do 150 EUR/uro.

FOTOGRAFIRANJE ARTIKLOV & IZDELKOV

Na popolnoma belem ali barvnem ozadju, v studiu ali na izbrani lokaciji. Cene so informativne, za točno ponudbo nas prosimo kontaktirajte.

Cena: od 15 EUR/artikel do 30 EUR/artikel

POROČNO FOTOGRAFIRANJE

Dobra volja, odlično razpoloženje in kreativnost na kvadrat = zagotovljeno! Na fotografiranju sta prisotna dva fotografa, število fotografij je neomejeno. Če poleg fotografa potrebujete snemanje poroke in izdelavo videa ali potrebujete vizažistko... vse najdete pri nas. Cene so informativne, za točno ponudbo nas prosimo kontaktirajte.

Cena: od 130 €/URO, za več kot 10 ur do 180 €/URO, do 3 ure

Imate vprašanje?

Z besedo na dan, z veseljem vam pomagamo.

V najkrajšem možnem času odgovorimo na zastavljena vprašanja. Še hitreje  bo šlo preko telefonskega klica. Kar pogumno, ne izgubljajte časa.